drawing mixed media wood in progress snow bronze digital bio

 

george farbotko  


George M. Farbotko 's skulpturer er abstrakte og surrealistiske-fantasi. Den abstrakte skulpturer avtale med universelle temaer som er felles for mennesker i mange kulturer. Den surrealistiske fantasy-skulpturer er utledet fra personlige erfaringer og observasjoner av familie og mennesker i hverdagen. Billedhuggeren arbeider i en rekke medier, inkludert tre, bronse, keramikk, betong, stein og en kombinasjon av materialer.

George har vist sitt arbeid nasjonalt og internasjonalt og er representert i en rekke offentlige og private samlinger. Hvis du er interessert i å kontakte George om sitt arbeid, Galleriet viser, provisjoner, workshops eller bare for å si "hallo", send en e-post george@sculptureusa.com.

George Farbotko har designet og abstrakt skulptur i snø siden 1987. Han har konkurrert med hans internasjonale team,-Illinois Team USA, i store snø skulpturer konkurranser rundt om i verden.

Den snøskulpturer representert er valg fra nasjonale og internasjonale konkurranser og utvalg tre-seks meter i høyde. Den internasjonale brikker har blitt skåret ut av kuber av komprimert snø på om lag 3,5 meter eller mer, og tar vanligvis fire til fem dager å fullføre. Sculpting snø tar et team innsats med kunstnere som arbeider i samarbeid. Det er like hyggelig for folk som kommer for å se prosessen utfolde seg som det er for kunstnerne som arbeider i elementene for å skape skulpturer av annet enn snø.